Den 23. session Kina Yiwu International Commodities Fair - Vi er her.

- Nov 03, 2017-

Yiwu, Kina, 21. oktober 2017 - Den 23. Kina Yiwu International Commodities Fair (Yiwu Fair) lukket den 25. oktober 2017. Den fem-dages begivenhed tiltrak 180.993 (samlet akkumulerede) besøgende og købere. I alt 56.869 professionelle købere blev samlet, herunder 9.013 udenlandske købere, der steg 25,1% fra år til år. Under arrangementet blev over 60.000 tilbud og breve af samarbejdsaftale nået, en samlet værdi på 17,87 mia. RMB, en stigning på 2,24% fra sidste år.

894267229860010439.jpg

Så i denne session af Yiwu fair, Guangzhou TOPONE Chemical Co, Ltd som ankorexhibitor at deltage i identiteten af ​​udstillere. Guangzhou TOPONE Chemicals Co., Ltd. i denne udstilling er en god afspejling af diversificeringen af ​​produkter.     

image.png

Her ligger i de geografiske koordinater for B2B36 messe Guangzhou TOPONE Chemicals Co., Ltd.!

image.png

TOPONE produkt er så diversificeret og unik! Vi underholder gæsterne varmt og tankevækkende!

image.png

image.png

Vores primære skub af vaskemidlerne er godt modtaget, og vi har også sendt prøver til kunderne for at bringe hjemmeforsøg. Så kunden gav os feedbacken var ikke dårlig.

image.png

image.png

       

image.png

I denne Yiwu fair, TOPONE holdet med en varm holdning og professionelle tjenester og rige produkter til at modtage kunder. Så i sidste ende. Vi har høstet mange ressourcer.

image.png

Guangzhou Topone Chemicals CO., LTD er specialiseret i udvikling og fremstilling af mygepulver, aerosol insekticid, myg væske, mygemåtte, luftfriskere spray, deodorant kropssprøjt, kakerlak lokkemus og muse lim fælde og vaskeri ark og andre daglige anvendte produkter.

Med humaniseret ledelse og loyalt samarbejde og pragmatisk arbejdsstil har vores firma til formål at udnytte udviklingen af ​​medarbejdere, firma og kunder sammen. For at forbedre produktkvaliteten byder vi velkommen nye og faste kunder til at deltage i os.