Syv små kup med mad rengøring Stainsc

- Sep 26, 2017-

1 strøg: med banan poleret sølv produkter

Efter at have spist bananer, bananskræl mister ikke, kan du bruge indersiden af banan skræl ren beskidt sølv produkter.

2 streger: med agurkeskiver at fjerne pletter på væg eller bord

Agurk er meget velegnet til brug som en rengøringsmidler produkt og kan bruges til at fjerne pletter på væggen eller på et skrivebord.

3 3 streger: poleret med tomat sauce køkkenredskaber

Køkkenredskaber i lang tid vil miste de oprindelige glans, beskidt eller rusten sted belagt med tomatsovs, og så videre ti minutter og skyl med varmt vand, køkkenredskaber gendanner de oprindelige glans.

4 streger: bruge valnød fjerne ridser på træ møbler

Selvom træmøblerne er meget tekstur, men ofte ved et uheld ridset, er denne gang "valnød" Frelseren! Første valnød fra shell ud, malet på bunden et par gange, og derefter fingre valnød olie på ridser på gulvafslibning, således at olie kan trænge ridser, og endelig med en blød klud til at rengøre grunge, ridser vil være meget magisk forsvinder r!

5 streger: med salt til at fjerne røde vin pletter

Rødvin er en senior nydelse, men også nem at vælte. Fortvivl ikke, efter at banke op, straks greb en salt til pletter på den drysses, salt langsomt vil absorbere den rødvin.

6 streger: med ris at rengøre kaffemaskinen i slaggen rester

Læg den passende mængde ris i kaffemaskinen og starte kaffemaskinen, indtil ris er malet til et pulver. Ris pulver vil blive udøst, stak i kaffe maskine slagger vil blive ryddet sammen. Og derefter tørre kaffemaskine med en fugtig klud gnide, kaffemaskine på de rene venner.

7 slag: med maizena til at fjerne fedt på kluden

Hvad gør du, når du spiser noget at miste din fedtet mad på en klud sofa? Dække maizena over pletter i 15 til 20 minutter, tillade maizena til at absorbere olie, og derefter bruge støvsugeren til at sutte maizena og derefter nøjes med at bruge de generelle rensningsetaper på det.