Tøjvask misforståelse: Den mere vask pulver, vask tøjet mere ren

- Sep 26, 2017-

Nogle mennesker spørger ofte: når vaske tøj, sættes mere vaskepulver, vask tøjet mere ren sig? Her jeg vil fortælle dig, at svaret er ingen!

Mange mennesker tror, at de mere jo bedre vaskemiddel, i virkeligheden, dette er en misforståelse. Vaskepulver er et rengøringsmiddel, der er lavet af overfladeaktive stoffer som den vigtigste ingrediens. I almindelighed, kan gruppen lipofile i det overfladeaktive stof adsorberes olien og binde det til olie-molekyler, som kan "trække" olie direkte fra overfladen af vasketøjet. På dette punkt gruppen lipofile indpakket olie, mens de hydrofile gruppe i det yderste lag til at danne en større inklusioner, fordi de hydrofile base er opløst i vand, så i forbindelse med skrubbe vil være adskilt fra tøj, suspenderet i den vand, afløb og forlade tøj.

Når vaskepulver til overskydende vaskemiddel i gruppen lipofile vil automatisk holde sammen at danne et system, og dens ydre lag var også hydrofile-baserede pakke, kan ikke kombineres med olie på tøjet, dekontaminering effekt naturligvis reduceret stærkt. En anden overskydende vaskemiddel er svært at opløse i vand, hvilket resulterer i et stort antal vaskepulver i tøjet og vaskemaskiner, du vil rydde disse tøj vil bruge en masse vand. Hvis den vaskemiddel rester på tøjet, ikke kun skader på tøj, men også forårsage skader på miljøet. Så mængden af vaskemiddel er bedst til at referere til mængden opvaskemiddel på etiketten, ikke behøver at lægge mere.