Mad og drikkevarer butikker har været udsat for en grundig nægter at blokere den mus kanal

- Sep 26, 2017-

"Mus har en karakteristisk, det vil sige, kun sidste gang." En rotte stof, hvis stoffet døde mus, de andre mus vil ikke røre; en mus til at spise "gift apple" døde, at snyde andre mus og de andre mus vil ikke gå op igen.

Modne mus generelt kommer ikke ud i løbet af dagen aktiviteter, de fleste af aften 10:00 til 2:00 ud fouragering, så hvis den dag at se musen rundt kanalisering, er det sandsynligt, at antallet af mus i butikken har nået mætning, generelt mere end 20 , Mere end musen kan kun komme ud og finde et andet sted. Restauranter og andre steder nemt at avle de bedste sted til at foretage langsigtede rottebekæmpelse arbejde og de bedste regionale kobling.

I rottebekæmpelse personale fundet mere end ti års erfaring at mange restauranter vil være placeret off mus til rottebekæmpelse, men på grund af placeringen af placering eller klæbrig mus plade kvalitetsproblemer, gnaver effekt er dårlig. Det er tilrådeligt for restauranter og andre steder, hvor gnaver er let at opdrætte. Det er bedst at udføre langsigtet rottebekæmpelse arbejde. I marts og September hvert år rotte avl, og hyppige sommer og vintermåneder, at regional sammenkobling for fødevaresikkerhed.