Hver dag for at vaske tøj, du virkelig vask højre?

- Sep 26, 2017-

1 Tøjvask vandtemperaturen en prøve

Ikke alt tøj er vasket med en temperatur på vand Oh! Det bedste vandtemperatur af bomuldsstof er 40 ℃ ~ 50 ° C; uld tøj 35 ° C prisgivet af den mest hensigtsmæssige vand; rengøring linned tøj, skal vandtemperaturen være kontrolleret ved 30 ° C eller derunder.

Sættetid for længe

2 Dette skyldes meget uvidenskabelig, sættetid tøj er for lang, det meste af stoffet vil være hydrolyseret, og så drop antallet tøj liv. I almindelighed, er iblødsætning i 10-15 minutter mest velegnet.

3 Tøjvask væske for meget

Den mere flydende vaskemiddel, mere skum, mere rene vask det? I virkeligheden, er for meget væske, vask vanskeligt at skylles ren, vand og tidskrævende. Efter vask tøjet simpelthen lavet hårdt, følsom hud publikum let føre til allergi, når iført. Rådgivning til at vaske tøj, bør baseres på mængden af flydende vaskemiddel instruktioner for at tilføje halvdelen af beløbet, hvis boblen mindre, og derefter gradvist føjet.

4 rengøringsmiddel blandet med blæseren

Nogle mennesker brug vaske tøj at vaske tøj, lokale beskidte beskidte lokale, ligesom at fylde de fleste, der kan tilføje rensende, faktisk er af skyld. Som vaskemiddel var svag syre, fleste var svagt basisk, både med syre og alkali neutralisering, men nedgangen i dekontaminering. Den nøjagtige fremgangsmåde er: Brug kun en fjernelse af pletter agent i kraven, manchetter m.v. tilføje nogle beløb.

5 vask ikke straks tørre

En masse af kontorarbejdere elsker morges tøj til vaskemaskine i en tabt venstre, tøj og andre natten tilbage og derefter tørre. Fugtige tøj i lang tid på vaskemaskine i den simple formering af bakterier, så Tøjvask bør fuldføres inden for 30 minutter efter eksponering. Når vasketøjet er vaskes i vaskemaskinen for mere end 1 time, bør det re vaskes igen.