En virusinfektion overføres af myg

- Jan 08, 2021-

En virusinfektion overført af myg


Dengue er en myg-bårne smitsomme sygdomme, hovedsagelig overføres af kvindelige aedes aegypti myg, men også af kvindelige Aedes Albopictus, også kendt som "blomst myg. ". Virussen overføres til mennesker gennem myggestik, men ikke fra person til person. Så nogle rygter om, at "dengue feber kan overføres gennem luften", er virkelig upålidelige!


Prevention of mosquitoes (2)


Verdenssundhedsorganisationen peger på en undersøgelse, der viser, at der er omkring 390 millioner tilfælde af denguefeber hvert år, hvoraf 96 millioner har kliniske symptomer. Dengue er til stede i mere end 100 lande i Afrika, endemiske, det østlige Middelhav, Sydøstasien, og det vestlige Stillehav. Det vestlige Stillehav, Sydøstasien og Amerika var hårdest ramt.


Prevention of mosquitoes


Dengue er en alvorlig influenza-lignende sygdom, der kan påvirke voksne såvel som spædbørn. Svær Dengue, karakteriseret ved alvorlige komplikationer, kan forårsage død.

Forebyggelse og kontrol

På nuværende tidspunkt er den eneste måde at kontrollere eller forhindre spredning af Denguevirussen på at bekæmpe dens myggevektorer, herunder ved at forhindre myg i at få adgang til ynglepladser gennem miljøforvaltning og ved at bortskaffe fast affald korrekt for at forhindre, at der skabes kunstige myggehabitater. Dæk husholdningsvandopbevaringsbeholdere og tøm og rengør dem ugentligt. anvende passende pesticider på udendørs vandbeholdere


Prevention of mosquitoes1

Hvis du er bidt af en myg, overveje at bruge et insektmiddel, der indeholder kristtornolie eller Pine Oil

For eksempel, vores produkt, kan være meget effektiv til at hjælpe dig med at slippe af med myg problemer:

Prevention of mosquitoes (3)

Naturlig, sund, blid pleje 100-års arv, naturlige planteekstrakter, klassiske opskrifter uden urter Vogter af familiens sundhed og søvn.

Vær opmærksomTilvores nyheder, Opdatering

GuangZhou TOPONE Kemisk Co, Ltd