Mouse Lim Trap Bait

Mouse Lim Trap Bait

Topone Natural Mouse Control Trap Bait Produkt Indledning Topone Natural Mouse Control Fælde agn er fremstillet af effektiv lim. Det kan fange mus effektivt. Funktionerne er vist som nedenfor: 1. Fremragende til at fange rotter, mus og andre husdyr skadedyr 2. Forbedrer klæbrighed 3 ....
Chat nu

Produktdetaljer

Mus lim fælde agnFunktioner:


Med limbrætmus rottemus har skadedyr ikke en chance. Ud over insekter udgør skadedyrene en alvorlig risiko for dit helbred og ejendom - et år senere. Kakerlakker, myg og gnavere bærer en række sygdomme, så det er vigtigt at holde dem i deres position. Uanset årstiden vil de smygge ind i dit hjem, lede efter mad, vand og behageligt levested. At lade dem forlade dit hjem og forretning er ikke en engangs ting - det er et helt års proces. Vores musemuskel med muslimsk lister vil give din hjemmevirksomhed et sundt og sikkert miljø.


Produkt specifikation


handelsvare

Mus kontrol fælde agn

varemærke

TOPONE eller Clients 'mærker

Farve

Kunden vælger

Effektive materialer

Lim

Pakke

50pcs / ctn eller tilpasse

Lastmængde

Ca. 1100 kartoner / 20gp eller afhænger af tilpasningspakken

Dokumenter

COA, MSDS, Testrapport


Produktdetaljer

48. Viser - Topone Natural Mouse Control Trap Bait.jpg


Beslægtet certifikatHTB1UsMYmsUrBKNjSZPxq6x00pXah


Vores Service

Vores kvalitet: Kvalitet er Shouxins liv. Vi bruger kun den bedste kvalitet (originale) komponenter for at sikre, at vores produktsortiment er af højeste kvalitet.

Garanti: Vi tilbyder eftersalgsservice, herunder kvalitetsservice, vejledningstjenester, Vi fokuserer på kundernes behov i alle detaljer. Kontakt os venligst, hvis du har brug for vores detaljeringsgaranti.

Hot Tags: mus lim fælde agn, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, billig, tilpasset, mærker, bulk, lav pris, køb rabat på lager, gratis prøve, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like