Mosquito Cream Ingredients

Mosquito Cream Ingredients

Nr. 1: Forfriskende! Bruges til at lære træthed, arbejde overarbejde, motion sygdom, manglende koncentration osv. Nr.2: Anti-kløe, bakterieostatisk. Kan bruges, når det bliver bidt af myg og små insekter. No.3: Let at bære. Lille størrelse, letvægt, kan bruges til camping i det vilde og tage fjernbusser. Nr. 4: Anti-tørring, hærder frostbit, fugtgivende, blødgørende.
Chat nu

Produktdetaljer

Mosquito creme ingredienserPCPD.jpg


Funktion:

100% Brand New

Brand Plant æterisk olie

Brug til udendørs, professionel eller hjemme

Hurtig og effektiv lindring for insektbid, Mygbete, kløe.


Fungere:

Insektbid dermatitis, også kendt som papulær urticaria, er en almindelig hudsygdom hos børn om sommeren og efteråret. denne salve kan Hurtig og effektiv lindring for insektbid, kløe og smerter. Det spiller en vigtig rolle i forebyggelsen af mygbete. Så det er en stående salve til at gå ud eller hjemme.

 

Anvendelse og dosering:

Påfør olie forsigtigt på det berørte område.


vvd.jpg

Produktnavn Mosquito Repellent Cream
Fragrance Svag duft
Fungere Beskyttelse mod myg
Anvendeligt område 100-150 kvadratmeter
Farve hvid
Brand Topone / OEM


PCPDS.jpg

fotobank (6) .jpg

fotobank (7) .jpg

fotobank (5) .jpg

fotobank (4) .jpg

Vores Service


Vores service: Hurtig forsendelsestid, kvalitetsprodukt og hurtig respons til enhver kunde, vi venter altid online på dit svar.

Vores kvalitet: kvalitet er en uendelig søgen. Vi har vedtaget strenge kvalitetskontrolprocedurer for at sikre overlegen kvalitetsstandarder for at mindske risikoen for fejl og fejl. Kvalitet kontrolleres jævnligt på forskellige stadier af produktion og forsyning, som starter lige fra indkøb af råvarer og slutter med den endelige levering.

Hot Tags: mosquito creme ingredienser, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, billig, tilpasset, mærker, bulk, lav pris, køb rabat på lager, gratis prøve, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like