Elektrisk flydende mosquito repellent

Elektrisk flydende mosquito repellent

Mosquito repellent væskevaporator formel Specifikation: Placer kun en flaske væske ind i varmeren. Den kan sprede indendørs myg og holde det udendørs uden at komme i gang uden at tilføje eller ændre væsken. Så det beskytter god søvn med svag duft. Det er nyttigt at 15M ...
Chat nu

Produktdetaljer

Elektrisk flydende myggafvisende


.

PCPD.jpg


Elektriske skadedyrsbekæmpelse i høj klasse er af multifunktionelt design med elektriske myggebestandige måtter, væske og duftende olie, der anvendes separat. Den er energibesparende, sikker og nem at bruge. Effekten vil blive meget bedre med elektriske myggebestandige måtter eller væske af TOPONE Brand anvendt sammen.

Slid aluminiumfolie pakning, tag den elektriske matte, tryk den på det tynde metalliske ark af varmeren, og tilslut derefter strømmen. Den falmede farve af e.lectric mat viser, at effekten er udtømt. Beskyttelsessiden for hvert enkelt stykke varig til 12 timer. Sluk for strømmen, inden du udskifter den gamle.


vvd.jpg


Produktnavn
Elektrisk myggenvæske
Oprindelsessted Guangdong, Kina (fastlandet)
Fragrance Aromatisk duft, Naturligt
Mærke navn Sød Drøm / OEM
Fungere Dræb myg + Killer Insect + belysning
Certifikat SGS / MSDS


PCPDS.jpg


photobank.jpg

fotobank (1) .jpg

fotobank (2) .jpg

fotobank (3) .jpg

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er dit brand, Kan du lave vores mærke?

Re: TOPONE er vores brand, men vi kan acceptere OEM mærke

2. Hvad er Minimum Order Quantity (MOQ)?

Re: MOQ er en 20feet container

3. Hvad er leveringskapaciteten, hvad med leveringstiden?

Re: Vi er førende mygepole fabrik med produktionskapacitet 10000carton / dag, generelt leveringstid vil være 7-12 dage

4. Hvordan er din produktkvalitet?

Re: TOPONE specialiseret i myggespolevirksomheder i over 10 år, vi tjener et godt omdømme ved at levere topkvalitetsprodukter til vores customer.and spolekvaliteten er afhængig af den aktive ingrediens, som ikke kun kan svare på mygspole, men også dræbe myg med høj effektivitet. Jeg vedder på, at vores produkter vil tilfredsstille dig.

5. Kan du tilbyde prøve?

Re: Gratis prøve altid tilgængelig (med forsendelsesomkostninger på bestemmelsesstedet, efter ordrebestilling, refunderer vi det)

Hot Tags: elektrisk flydende mosquito repellent, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, billig, tilpasset, mærker, bulk, lav pris, køb rabat på lager, gratis prøve, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like