Hvorfor byer kan ikke slippe af med rotter

- Sep 30, 2018-

Mød din gennemsnitlige by rotter: Rattus rattus og Rattus norvegicus. Disse rotter lever stort set, uanset hvor vi gør. Især i byer. Tage New York City, f.eks. Vi ved ikke, nøjagtig hvor mange rotter kalde Big Apple hjem. Men en 2014 undersøgelse gav en ballpark skøn over 2 millioner rotter.


   


Det betyder for stærkt angrebne områder, du kunne have flere rotter pr. person! Og på nogle måder, rotter er bedre egnet til livet i byerne end mennesker. De kan klatre murstensvægge,"balancegang" over telefonkabler, og deres fortænder vokser 14 inches om året. Som lader dem gnave i noget — herunder overalt du ikke ønsker dem.

Men deres mest magtfulde evne? Rotter er dygtige. For klog. Forskere har vist, at rotter kan lære at bruge værktøjer. Og når der tilbydes valg mellem en chokolade og frigøre ven fanget. Rotter valgte at befri deres ven over chokolade!

Oversætte disse kløgt til den virkelige verden og rotter undgå nemt fælder. Forsøger at forgifte dem vandt't hjælpmeget enten. Rotter er yderst tålmodig når det kommer til nye fødevarer. De vil smager bare en lille portion på første, vente med at se om mad gør dem syge og kun så forbruger resten, hvis det er sikkert.

Dette kaldes "forsinket læring" og det er hvorfor rotter er notorisk vanskeligt at forgifte. Plus, de kan udvikle resistens over for mange giftstoffer over tid så selv overliste dem. ikke måske arbejde i det lange løb.Et andet stort problem er at rotter reproducere hurtigt. En enkelt dOE har normalt 8-12 unger hver 8 uger! Og disse babyer kan have unger af deres egen efter kun 5 uger!

Lykkes NYC ved udgangen af 2018, som har foreslået?

At dømme ud fra tusindvis af år hvor rotter kom ud på toppen lyder det en anelse optimistisk.

Mens vilde rotter er problematiske skadedyr, er pet fancy rats en anden historie. De spredes ikke sygdommen og er sociale, smart og let trainable.

Og få dette, en fantastisk undersøgelse fandt, at rats fnise når du kildre dem!TOPONE brand produkt Sticky mus bestyrelsen Beskrivelse:

Sticky mus board er en fysisk metode til at dræbe mus ved hjælp af specielle effekter, ikke-giftige, harmløse, forurening, klima, og kan genbruges.

Venligst være opmærksom på vores viden. Opdatering!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd