Hvilken måde at styre kakerlakker på er mere effektiv?

- Apr 12, 2018-

Hvilken måde at styre kakerlakker på er mere effektiv?

Først og fremmest skal vi vide om kakerlakker, der bor i vores hus.


En

Kakerlakkenes skade:

Kakerlakker er patogener, der spredes forskellige sygdomme. Spiser, ofte ruminerer lidt mad, forlader en lille mængde mad at spise og spiser mere frisk mad; det lille brune ekskrement, som de uddriver på tidspunktet for bevægelse og spisning gør det nemt at sprede sygdommen (kort sagt, kanten spiser, spyt, udskillelse). Bakterier overført af kakerlakker kan også forårsage fødeforgiftning, og kan også forårsage allergiske reaktioner på astma.

 

To

Type kakerlak

Der findes fire typer kakerlakker i vores hjem: den tyske kakerlak (Blattella germanica, figur 1), den orientalske kakerlak (Blatta orientalis, figur 2), den brune kakerlak (Supella longipalpa, figur 3) og den amerikanske kakerlak (Periplaneta Americana, figur 4). Tyske kakerlakker og orientalske kakerlakker er de to mest almindelige kakerlakker. Tyske kakerlakker vises normalt i køkkener og badeværelser. Orientalske kakerlakker er mere almindelige i kældre (fordi de kan lide kølige og våde omgivelser).

Brune kakerlakker kan bo i køkkener og badeværelser, men de kan også finde dem i stuer og soveværelser, fordi de har brug for mindre vand end tyske kakerlakker.


微信图片_20180411165809.jpg 

 

En metode til at dræbe kakerlakker

Så det er bedre at bruge en lav giftig metode til at eliminere kakerlakker. Når lav toksicitet er lige så effektiv, prøv ikke at udsætte familiemedlemmer, kæledyr og sig selv for giftige pesticider.

Metode: Vandmangel på mad


微信图片_20180411170021.jpg 

 

1. Kakerlakker har brug for vand for at overleve. De kan ikke spise i 1 måned, men uden vand kan de ikke leve i 1 uge. Reparér alle de lækre steder i huset. Efter at have brudt kildenergiens kilde, vil de være mere interesserede i din gel agn.


微信图片_20180411170134.jpg 

 

2. Det vigtigste skridt til at forhindre kakerlakker er at holde rent. Vask disken straks efter at have spist og fjern mad. Rengør madrester og spildte væsker straks, især toppen af ovnen, fordi kakerlakker som olier.


微信图片_20180411170248.jpg 


3.Gør ud af skraldet regelmæssigt. Lad være med at gøre noget vrøvl i huset for længe. Vi foreslår at bruge en overdækket skraldespand.


微信图片_20180411170311.jpg 


Metode to: Brug kakerlak


微信图片_20180411170419.jpg 


1. Anvendelsen af markedet kakerlak agn. Der er kroniske giftstoffer i agn eller gelatinøse. Kakerlakker spiser gift og flytter den tilbage til reden, og alle kakerlakker forgiftes.

2. Sæt agn på det sted, hvor du kender kakerlakker inficeret. Jo tættere på kakerlak, det bedre. Så at flere kakerlakker kan spise agn og bringe den tilbage.

3.Denne metode vil tage flere uger for at ødelægge kakerlakker.


QQ图片20180321145718.jpg 

1.Ideal for at fange irriterende hjem insekter som kakerlakker, edderkopper, myrer og andre bugs.

2.Glim belægning sikre den langvarige og stærke vedhæftning, når den er fanget, aldrig undslippe.

3.Made af giftfri materiale, løse dit problem på en sikrere og øko-venlig måde.

4.Vær at placere: hjørner af køkkenet, kloakken, skabet, køleskabet, opbevaringsrummet, badeværelset og andre steder, de mest findes, vil være mere effektive.


Vær opmærksom på vores viden. Opdatering !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd