Hvad er karakteristisk for TOPONE brand baby bleer?

- Feb 08, 2018-

Overfladebehandling. Herunder overfladen af ikke-vævede. Anti-side ifølge vand klud. Den vigtigste del af denne del er at forbedre graden af ånde evne i bleen. Således at kroppens fugt og varme, der udvikles kan udledes i tid.

 

Baby diaper


Absorberende kerne. Herunder træmasse, polymer materialer, omdirigering lag, vådt papir sammensætning. Dette lag er hovedsageligt bruges til at absorbere hurtigt. Sprede og opbevare urin. Det interne materiale bestemmer direkte mængden af vandoptagelse. Dette lag er en oversigt over kvaliteten af bleer.

Magic tape med en talje. Effektivt gentagne pasta. Selvom barnet sprang. Men vil ikke falde ned. Også har en vandtæt design for at forhindre barnet fra væskende urin.


Baby diaper


Topone klud ble ble er en høj kvalitet produkt, som vedtager internationale teknologi i sin produktion. Produktionen er arrangeret i lukkede og støvfrit plante, således opretholde bleer er miljøvenlige og sikre til baby brug. Bleer har mange funktioner såsom:

1. super absorberende lag.

2. blå ADL lag.

3. genanvendelige magiske bånd.

4. 360⁰ lækage-guard struktur.

5. wetness indikator.


Baby diaper

 

Varsel

Bortskaffelse af engangsartikler: før du smider væk en brugt ble, tømme indholdet i toilettet, wrap bleen stramt og smide i skraldespanden. Skyl ikke bleen.

Ble sikkerhedsoplysninger: Husk denne emballage fra børn og babyer. Denne pakke, eller en iturevet ble, kunne forårsage kvælning eller kvælning fare for dit barn. Ligesom ethvert stykke tøj er bleer brandfarlige.

 

INSTRUKTIONER:

A.Open indpakket bleen og gjort det flade.

B.Place baby på bleen lægger bånd på forsiden.

C.Pull out lækage guard lowwards for at forhindre lækage.


Venligst være opmærksom på vores viden. Opdatering!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd

Henvises til produkt relaterede links: 


Super absorberende Leakguards spædbarn babybleer klud bleer


Baby diaper