Hvad mærke af babyble er god?

- Jan 13, 2018-

   

Udvendig

Nr.1: Størrelse skal være i overensstemmelse med barnets legeme skikkelse. Ble størrelse kan opdeles i nyfødte, små, mellemstore, store, store og andre fem arter. Forældrene skal være opmærksomme på om barnets legeme skikkelse. Især tæthed af ben og talje kan ikke strammes. Ellers vil det skade barnets hud. Minde om mor at bleen størrelse undertiden ikke præcis det samme. Og kan variere med forskellige producenter mærker. Så kan forældre ønske at henvise til det nummer, mærket på ydersiden af pakken.


Baby diaper


No.2:Leak bevis design for at forhindre, at barnet væskende urin. Når en masse baby urin. Bare skiftet bleen. Urin kan også sive ud fra begge sider. På denne måde, ikke kun beskidt baby's undertøj. Baby vil være på grund af ubehagelige gråd. Tætte design af bleen, der er rejst inde i låret flæser og talje dikkedarer. Når barnet er for meget urin kan effektivt forebygge lækage.


Baby diaper

Nr.3: Lim funktion er bedre. Når du bruger selvklæbende at lukke bleen. Og efter afbundet bleen kan stadig pasta. Selvom barnet sprang. Det vil ikke løsne eller falde ned.


Baby diaper


Interne

No.1:diapers skal være blød. Forårsager ikke allergi. Herunder hudpleje ingredienser. Da barnets hud er meget tynd, tykkelsen af kun en tiendedel af den voksen hud. Især neglebånd er meget tynd. Dermal kollagen fibre er mindre. Så manglen fleksibilitet. Let beskadiget af friction.Combined med immunitet funktion af systemet ikke har udviklet sig godt. Modstanden er svag. Derfor skal kontakt med spædbarn hud bleer overflade være blød og behagelig. Herunder stretching talje, skal der også tages hensyn til opklæbe bånd. Som ikke indeholder irriterende ingredienser. Det vil ikke forårsage friktion irritation til spædbørn, og vil ikke forårsage hudallergi.


Baby diaper

Nr.2: Bleer har super absorberende. Barnets stofskifte er meget aktiv. Især vand stofskifte. Kombineret med blæren og små. Så mange gange om dagen til at tisse og den yngre. Den mere antallet af urin. Hvis pleje ikke er rettidig, baby balder ofte i en fugtig tilstand.


Baby diaper

Nr.3: Vælg åndbar bleer. Som barnets sved porer porer sved kun voksne 1/2 store eller endnu mindre. Selv om hudområde er meget mindre end voksne. Men mængden af sved og voksne er næsten den samme.


Baby diaper

Så nu ved du hvad mærke af ble at vælge imellem er godt for din baby.


Baby diaper


Venligst være opmærksom på vores nyheder og viden. Opdatering!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd


Henvises til produkt relaterede links: 


Høje Absorption bionedbrydeligt engangs nyfødte klud bleer


photobank (49)_副本.jpg