Bruge insekticid aerosoler, før og efter fire ikke

- Sep 26, 2017-

Som enhver pesticider på den menneskelige krop har en visse toksicitet, er meget udbredt i internationalt pyrethroider af sundhed insekticider, den menneskelige krop som langvarig udsættelse kan forårsage nervesystem toksicitet, forårsager svimmelhed, hovedpine og andre symptomer.

1, før sprøjtning spray, skal du først alle fødevarer, vand, skab seal, er det bedst at bruge efter mennesker spiser, for at undgå forurening, men også til at barnet kan ikke placeres i position af børn.

2, bør være godt beskyttet, det er bedst at bære langærmet tøj, bære masker, for at forhindre huden eller luftvejene forgiftning.

3, ikke overforbrug. Mange mennesker for at øge effekten insektbekæmpelsesmidler og øge brugen af dosis, men dette også nemt føre til forgiftning. Hvis du finder en familie eller børn med svimmelhed og kvalme, sløret syn, hudirritation og andre symptomer, bør være betimeligt at overlade brugen af pesticider miljø, alvorlige på hospitalet i tide.

4, fordi insekticid aerosol er et pres pakke, for at undgå voldsomme påvirkninger og høj temperatur miljø. Derudover nogle produkter er brugen af brandfarlige organiske stoffer som et opløsningsmiddel, spray ikke det mod brand-kilde for at undgå fare.