TOPONE kill kill kakroach manual --- TOPONE viden

- Dec 13, 2017-

Mange venner kender mange måder at dræbe kakerlakker. Disse venner bruger også den metode, de kender. Men kakerlakken er stadig. Hvordan effektivt dræber kakerlakker det?

Fysisk forebyggelse

Den såkaldte fysiske kontrol betyder simpelthen det ved hjælp af fysiske midler for at forhindre spredning af kakerlakker. Reducere forurening af miljøet.

Påvisning af blokering


图片9_副本.png

Dette er den mest grundlæggende operation, fordi du ofte dræber kakerlakker i området. Men du finder stadig spor af kakerlakker bagefter. Det skyldes, at du ikke gjorde et godt stykke arbejde for at blokere omverdenen. Resultatet i en anden invasion.

 

Varme dræbe

图片10_副本.png

Brug mere end 60 ° C kogende vand eller damp til at dræbe kakerlakker.

Anti-kakerlakker


Løg

图片11_副本.png

Skær løget i skiver på tallerkenen, læg kakerlakker frekventeret, stimulerende smag vil få kakerlakkerne til at reducere.

 

Skræl

图片12_副本.png

Orange, citronskræl tørret eller tørret. Placeret i forskellige skabe. Ikke kun den rolle duft agent. Men også spille en vis anti-kakerlak effekt.

 

Suds

图片13_副本.png

I områder hvor kakerlakker forekommer ofte. Tag noget sæbe eller vand på overfladen eller væggen, da fedtet i kakerlakken er oprejst ved kontakt med sæbevand. Denne metode er egnet til den slags hjem kakerlak skadedyr har været mere alvorlig situation.

 

Brug medicin til at dræbe kakerlakker

Brug af stoffer til at dræbe kakerlakker er mere effektiv metode til at dræbe kakerlakker. Følgende anbefalede et par prøver af lægemidler, der effektivt kan dræbe kakerlakker.


Dræb kakerlakgel

图片14_副本.png


Dræb kakerlakspasta

图片15_副本.png


Kakerlak agn

图片16_副本.png

 

Vær opmærksom på vores nyheder og viden. Opdatering !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd

 

Se venligst de produktrelaterede links:


Stærk og stor sort kakerlakgel og giftbete agnkiller

图片14_副本.png


Hjem brug Kakerlak og skadedyrsbekæmpelse Gel Killer

图片14_副本.png


Effektiv tysk kakerlak Killer Gel agn

图片16_副本.png