Der er andre anvendelsesmuligheder for tøjvask ark. Kender du?

- May 05, 2018-

Tøjvask ark er en ny slags vask produkt. Ændringer i form af de sidste vask produkter, vand er opløselige, vand besparelse, let at opbevare, nem at bruge, ren og rene, fri for fluorescerende agent, neutral fosfor frie hænder, gradvist fejede det europæiske marked, bliver en ny generation af vask produkter, er en neutral eller rengøringsmiddel.


3_副本.jpg


Håndvask: Hvis det er håndvask, hæld det i klart vand. Sat i et vaskeri stykke, blød i 3 minutter. høne kan du begynde at vaske.

Maskinvask: sætte i beskidt tøj, sætte vasketøj stykker i boksen vaskeri kan du nyde i 20 minutter før du begynder at vaske.

 

Vasketøjet kun bruges til at vaske tøj? Svaret er nej, så hvad kan ellers Tøjvask gøre udover vaske tøj?


QQ图片20180414142917_副本.jpg

1. ren gulvet


微信图片_20180503145232.jpg


Trægulv i hus er altid forurenet med forskellige olie. Det er kun nødvendigt at smelte filmen i vandet, så spray det på trægulvet, og derefter moppen bruges til at fjerne den genstridige olie.


2. rengøring af badeværelse


微信图片_20180503145318.jpg


Toilet rengøring er altid tidskrævende og besværlige, modstående genstridige pletter, kan prøve vask vand, mere end de professionelle vaskemiddel er også brugt, minutter Lad toilettet ser nye!


3. smøring og anti-slid


微信图片_20180503145506.jpg


Når du bære et armbånd, kan du såre din hud, når du ikke er forsigtig. Anvende passende mængde vand, Tøjvask på bagsiden af din hånd, bære det, ælt det et par gange, og derefter bære det, forsigtigt iført smykker.

 

Arket tøjvask er så nyttigt. Lad os bruge det med vores venner.


2_副本.jpg

ECO-FRIENDLY - biologisk nedbrydelige med en naturlig plante baseret formel.

Efter vask dit tøj, vil de føle ultra bløde.

 

DEEP CLEAN - aktiverer en højere ydelse af rensende og solvens. Ved hjælp af aminosyre overfladeaktivt tage sted traditionelle lokalirriterende overfladeaktive. Det kan dybt trængte ind i fabrices, rense de vanskelige pletter rodfæstet i tøj, returnere rene og lyse tøj til dig.

 

ØKOLOGISK og sund - formuleret med aminosyre, urteekstrakter, gøre mindre skade på hud og miljø. Ikke-toksiske, fosfor gratis, ingen fluorescerende blegemiddel. Vask dit undertøj på lethed

 

REJSE - let og kompakt. Perfekt størrelse til rejsen. Kan også bruges uden en vaskemaskine.

BARN kammeratlig - meget sikrere end bælg.

Længe vedvarende parfume - tilføjet med buket parfume, gøre din dag omgivet af blomst

Velegnet til spædbarn tøj, prenant kvinder, ældre...

 

Vær opmærksom på voreskundskaber.Opdatering!


 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd