Typen af aerosol

- Sep 26, 2017-

1. luft aerosol

Plads aerosoler er designet til rum jetting. For eksempel: plads til at dræbe myg aerosol, plads desinficerende aerosol, air deodorant aerosol, luften frisk aerosol, plads drug immun indånding aerosol og så videre. Der kræver partikler til at blive bortvist meget fine, kan blive suspenderet i luften i lang tid. Med henblik herpå indeholder aerosol indeholdt i rummet mere drivmiddel end de andre aerosoler.

2 overflade med aerosol

Denne aerosol er designet til at sprøjte overfladen af objektet. For eksempel: for at dræbe jorden insekt insekticid aerosoler, som har dræbt bee aerosoler, dræbe myrer aerosoler, møl aerosol, meldug aerosol. Hårspray, gas tåge hovedet olie, aerosol parfume, dermatologi og skade med medicinske spraydåser, kirurgisk og brandsår med aerosoler og så videre. Denne aerosol bortvist aerosol partikler er tykkere end plads. Efter sprøjtning, kan det direkte kontakt overflade (ikke-rum) hvor det er sprøjtet, da skubbet drivmiddel er straks gasified før det er udsat på overfladen eller er i kontakt med overfladen, forlader kun overfladen af et lag af flydende film. Fordi sammensætningen af væsken er tykkere, er drivmiddel sammensat af flygtige blandet gas med forskellige kogepunkt. Overfladen af spray er ikke forpligtet til at være fint, så mængden af drivmiddel kan være mindre.

3. skum aerosol

Det opskummede aerosol er ikke en flydende partikel men en skum. For eksempel: hår Renseri med aerosoler, hår med mousse, hud pleje mousse, solcreme mousse, tandpasta aerosol, hånd sanitizer og nogle dermatologi skum medicinske spraydåser og så videre. Forskellen mellem skum type og de andre aerosoler er at drivmiddel er emulgeret af stamopløsningen (formulering) til at danne en emulsion. Når emulsionen sprayes gennem ventilen, det brazing materiale er omgivet af den umiddelbare udvidelse og forgasning, så emulsion ind i en boble tilstand. Sammenhængen i skummet kan styres ud fra formlen: kontrol kan også være mængden af drivmiddel til kontrol, og mere er sjældne, mindre er en forbandelse, der indeholder en vis mængde af drivmiddel kan producere en god skum effekt.

4. pulver aerosol

Denne aerosol indeholder solid fint pulver spredt i drivmiddel, dannelsen af relativt stabile suspension. Når det bruges, aerosol ventilen åbnes for at forårsage turbulens af materialet i aerosol dåse og den fint pulver er skubbet ud af drivmiddel. Efter drivmiddel forgasning, vil de forblive i rummet eller overfladen af pulver eller pulver; almindeligt anvendte pulver aerosoler er: menneskelige indånding pulver medicinske spraydåser, hæmostatisk aerosol, eksterne pulver tåge og talkum, varmeknopper pulver, beriberi pulver, armhule til pulver og andre aerosoler.