Det mest omfattende valg af, hvordan man køber baby bleie kurser .--- TOPONE viden

- Nov 25, 2017-

Efter at have født en baby. Hver mor vil opleve et rastløst liv. For at give barnet mere kærlighed og omsorg. Hver mor har ofte brug for at vide på forhånd alle former for babyprodukter viden, såsom baby bleer ... Hvordan køber man bedre? Hvad er overvejelserne, når man køber? Det mest omfattende valg af, hvordan man kan købe baby bleekurser. Giv det til dig straks.


Redocn_2013102612584037_副本.jpg


Når du køber baby bleer.Først se på disse fire punkter.

1. Brand

Den nemmeste måde at købe baby bleer på er at købe en baby bleie af et betroet mærke.


QQ图片20170313103135_爱奇艺_副本.jpg


Som TOPONE mærke baby bleie. Fordi det er super åndbart, dobbelt fremragende tør, blød og behagelig og så videre.

 

Så hvordan man vælger fra en række taljeblærer vælger deres yndlingsprodukter?


12+1纸尿裤实物展示(中文)_副本.jpg

IMG_0700_副本.jpg


2. Magic tape med talje.

Effektivt gentaget pasta. Selvom barnet hoppede. Men det vil ikke falde. Har også et lækagesikkert design, der forhindrer barnet i at udstråle urin.

3.Se på baby bleie størrelse.


photobank00_副本.jpg


Forskellige mærker med samme antal bleer, der svarer til vægten, kan også være forskellige. Det bedste inden hvert køb er gentagne gange bekræftet. Køb ikke den forkerte lidt.

 

Nogle mødre spørger, hvorfor bleer ikke altid er nemme at bruge.

Scene en: rød røv

I mange mors øjne. Rød røv er den eneste standard til at teste om bleen er god. Men selv de bedste bleer bør også bruges med den korrekte brugs metode, hvis den lange tid efter urinen ikke er udskiftet. Rød røv vil naturligvis besøge. Derfor er den bedste mommy hver 2-4 timer for babyen at skifte bleen. Urinære ændrer sig ofte hurtigt. Med poaden ændres straks.


timg_副本.jpg


Du bedre købe en skinker fløde. Baby lille røv for at reducere kontakten med de beskidte bleer.Så at du effektivt kan reducere chancen for rød røv.

 

Scene to: Udslip af urin


timg (1)_副本.jpg


Der er tre mulige årsager til urinlækage: For det første mere urin. Mommy skal være mere flittig for at ændre bleen. Andet, antallet af værfter for store. Kan overveje at erstatte værfterne mindre antal; Tredje har iført færdigheder. Men for at lære Brug læksikker kant!

 

Så har du lært det?

 

Vær opmærksom på vores viden. Opdatering !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd