Vores muslimfælde er ikke den samme .--- TOPON-viden

- Dec 08, 2017-

Gæt venligst et dyr.

Sort hår, spids mund og en modbydelig hale, krop med bakterier osv.

Gætte du rigtigt?

Ja, det er en mus. Er du bange?

Vær ikke bange.TOPONE lærer dig, hvordan du fanger musen.


photobank (58)_副本.jpg


Først skal du forberede en anden muslimfælde, som f.eks. TOPONE muslimfælde.

TOPONE muslim fælde forskellige fordele:

Nr. 1: Den indeholder stærk lim, høj temperatur strømmes ikke, lav temperatur ikke kondenseres. Den kan opretholde langsigtet viskositet. Når brugen kan konstrueres til fliser, kanaltype, U type, trekantet type.

Nr. 2: Produktsikkerhed og miljøbeskyttelse. Indeholder ikke giftstoffer og stoffer, der er skadelige for mennesker og dyr, smagløst farveløse. Det er et grønt produkt.

No.3: Den generelle brug af rottegift gnaver, mus død kan ikke findes i tid. Det lugter ofte stinker for at kende placeringen. Det vil forårsage indendørs forurening og bakterier. Den klæbende musegavle gnaver eliminerede i grunden dette "rædselsfænomen".

Nr. 4: Åbn stavmuskortbrættet, klæbrig lag med stærk slim, der ligger ovenover, mens udgivelsen af ​​musens yndlingsføde.


QQ图片20171208104657.jpg

TOPONE er designet med tiltrækkende lugt af rotter som mad. Det har en stærk fristelse for rotter, sundhed og ikke-giftige. Du kan være sikker på brug.


photobank3.jpg

Instruktioner:

1. Du kan nøje observere det omgivende miljø. Og den første forståelse af omfanget af aktiviteter af rotter og vandreruter.

2. Muslimfældningen spredes vandret på musaktiviteten og vandreruterne. Du kan også foldes i et rør eller U-formet, i et lille rum, som f.eks. Mellemrummet mellem køleskabet og væggen.

3. Muslimfælden har tilføjet et tiltrækningsmiddel til peanutsmag. Såsom klæbrig i muslimfælden med en skal af jordnødder, pistacienødder og andre nødder.


photobank.jpg


Tips:

1. Hold venligst det rene og tørre rummet. Ellers limer musen fældefotspor med gråt lag og vand. Det vil påvirke klæbende muslimfælde, badeværelse og andre steder.

2. Dage ubelejligt at placere klæbrig sted. Du kan tage sætte om natten strategi. Den grundlæggende påvirker ikke virkningen af ​​at fange mus.

3. Hvis du lime til hænder, gulve eller andre ting. Du kan bruge olie, neglelak eller bananvand og andre organiske opløsningsmidler, og så sæbe rent.


Vær opmærksom på vores nyheder og viden. Opdatering !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd


Se venligst de produktrelaterede links:


Naturligt hjem og indendørs Brug sandeltræ duftende myg kontrolspoler


photobank (57)_副本.jpg