Mange mennesker ved ikke, hvordan man laver hvide tøj ser nye.

- Oct 25, 2018-

Når det hvide tøj er slidt i lang tid, vil de blive gule, sorte og plettede. Hvordan kan det være genoplivet?

 

timg


Første, ren blå blæk skylning metode til at gøre et bassin med vand, et par dråber ren blå blæk (ikke for meget), normalt 3 til 5 dråber og derefter omrøres godt, derefter sætte de vasket hvide tøj i vand træk det et par gange og tørre det. Fordi den blå blæk indeholder en komponent kaldet jern jern, gør den blå blæk tøjet hvidere.

 

图片1

 

Andet vasket ris vand vask metode er basisk, så det er meget velegnet til rengøring elementer, kan vaskes af sebum i stedet for sæbevand, og sammenlignet med den generelle industrielle vaskepulver, sin vask magt er moderat, tekstur er mild, ingen bivirkning. Vask ris vand kan desuden adskille snavs godt, vaske det lyse tøj med vask ris vand og har stærke dekontaminering evne, som kan holde tøj, lyse og rene. Du kan suge de hvide tøj i ris vand i 10 minutter og derefter vaske dem med sæbe til at gøre tøjet hvid og frisk. Det er ikke let at gul når de hvide tøj vaskes ofte med ris vand.

 

图片2

 

Normalt tøj er beskidt og pletter, de må blive renset i tide til at forhindre, at tøjet bliver gule og misfarvede. Jeg foreslår du brugerTOPONE vaskeri ark.

 


TOPONE brand vaskeri ark i tynde skiver af udseende, Roman mode, ydeevne er enkle og praktiske. Dekontaminering hurtig, der indeholder flere fungerede overfladeaktivt stof, super koncentreret, har glatte effekt, vasket tøj er antibakteriel, vil ikke gøre tøj fade, ikke indeholder fluorescerende tandblegning agent.

 

Venligst være opmærksom på vores viden. Opdatering!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd