Bruger kakerlak kontrol resterende spray eller gel agn?

- Jul 14, 2018-

Kakerlakker er sociale og nataktive insekter. De er en af de mest almindelige og adaptive skadedyr i byer.


timg.jpgResterende sprøjtning er et af de almindeligt anvendte kakerlak metoder, der kan løse problemer hurtigt og effektivt. Men der vil være en masse udfordringer, hvis der er kun resterende sprøjtning. For eksempel, når servering i restauranter, supermarkeder og andre steder, sikker og følsomme dele skal dækkes for at undgå narkotika kontakt, men det er ofte vanskeligt at gøre det. Hvis kunden ser processen, det ikke kun forårsager klager, men forårsager også bekymringer om fødevaresikkerhed.


timg (1).jpg


Brugen af resterende spray er vanskeligt at foretage en omfattende behandling af komplicerede dele. Hvis du vil fjerne elementer foran del af billedet du skal håndtere, vil du have en stor indsats; Hvis du ikke får det på plads, vil du ikke kunne få den ønskede effekt.微信图片_20180712145849.jpg 


Brug kakerlak agn er en meget effektiv, sikker og lang kontrolleret kakerlak metode udviklet i det sidste årti, og er udbredt i de udviklede lande i Europa og USA. Flere og flere kinesiske PCO virksomheder bruger nu også kakerlak gel agn til at beskæftige sig med kakerlakker. Ud over gode resultater, vil det ikke selv påvirke den normale virksomhed af kunder. Kakerlak arbejde kan udføres i dagtimerne, og PCO behøver ikke at arbejde nattevagter.

33.jpg 

TOPONE brand kakerlak agn bruges til at forhindre kakerlak. Produktet består af High-Grade råvarer vedtagelsen af internationale seneste teknologi og avanceret fabrikation teknik. Det har en kraftfuld effekt mod kakerlak, myg & fluer, og har ingen skadelige virkning på mennesker. De er let at bruge, dens Kill-hastigheden er også meget hurtigt.


201801231124198698442.jpg

201801231130071539145.jpg 

201801231130206330623.jpg


Retning for at bruge:

1. Åbn ud af fælden.

2. skalle af papir til at eksponere lim.

3. fold igen fælde og tuck under fanen i slot.

4. Placer fælder hjørne mod væggen eller de områder, hvor kakerlakker aktivitet eller ekskrementer er almindeligt plettet, sådan som bag køleskab, under vask og komfur, skidt bin.

5. Flyt fælden til en anden placering, hvis ingen kakerlakker er fanget.

6. for de bedste resultater, bruge flere fælder samtidig i forskellige steder.

7. Når fælder er fuld, eller efter 12 uger, sætte i plastpose og bortskaffes i husholdningsaffald, så erstatte med frisk fælder.

 

 

Venligst være opmærksom på vores viden. Opdatering!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd