I oldtiden havde babyer ikke bleer. TOPONE fortalte dig, hvordan de gamle gjorde det --- TOPONE viden

- Dec 16, 2017-

Nu vokser baby i en æra af avanceret teknologi. Den engangsbleer kan ses overalt. Men i mangel af bleer. Blødningerne i oldtiden, hvordan skal babyen gøre det pisse?


QQ截图20171214113315_副本.png

Tegnet fra naturen

Moderne mor til at købe babyprodukter. Og altid fortaler naturlig. Har du set rigtig rene naturlige bleer?

I begyndelsen af ​​mennesker. Der er begrebet brugen af ​​bleer. I de gamle dage, hvor næsten ingen produktivitet var tilgængelig, stolede folk på naturen for at overleve. Alt de spiste og brugte var lavet af naturen. Bleer er ingen undtagelse. Den oprindelige ble er foldet græs, moser, dyrehud, planteblade og andre stoffer.


QQ截图20171214113932_副本.png

Rig baby med bomulds silke. Små babybukser åbne skridt.

Så tidligt som Warring States perioden. Der blev silke lavet af rå silke. Til de nordlige og sydlige dynastier. Bomuldet syntes også med fødslen af ​​en række tekstiler. Børne bleer fulgte også med håb. Baby bleer med opgradering af tekstiler. Steg for trin at absorbere bedre. Mere fleksibel udvikling.

Ikke alle babyens røv kan nyde en sådan top-level-pleje, som nævnt ovenfor, silke, bomuld og andre stoffer i oldtiden, der kun er rige adelkratiske brug. De almindelige mennesker bærer skridtbukser. Moderen, som også udøver en færdighed, der kan forudsige babyens udskillelsestid. Og så hold babyen udenfor for at lette.


7a8dc1fea80247abba7b423c95b00233_th_副本.jpg


Ved midten af ​​1800-tallet blev bleer almindeligt, da store mængder billige bomuldsstoffer blev fremstillet af industrialisering. En rektangulær eller firkantet ble er foldet over eller bundet til babyens undertøj eller underbeklædning for at give let adgang til toilettet. Nogle kloge mødre vil også tilføje en masse interessante elementer til bleen, som det naturlige vandabsorberende materiale mose og tørv.

Under anden verdenskrig for at løse problemet med mangel på bomuld. Tyskerne opfandt en lavet af træmasse fiberpapir. Denne bomuldspapirtekstur er meget blød, absorberende og meget stærk. Senere, et svensk firma for at fortsætte forskning og udvikling. Papiret skåret i en speciel form, foldede ark indpakket i gasbind eller mesh strikketøj, hvilket er prototypen bleie. Og så med generering af forskning og forbedring. Tilgængelige og hygiejneblødgørende bleer er i dag overalt.


timg (2)_副本.jpg

Ud fra perspektivet af artevolutionen har naturen altid været den fittestes overlevelse. Så under hvilke former for levevilkår, mennesker på den tilsvarende måde at leve på. Selvfølgelig er det mest avancerede dyr hos mennesker. Mere end det gennemsnitlige dyr for at ændre miljøets kreativitet, ellers vil vi ikke være babybløderne fra den mest primitive mosfelse til dagens engangsbleer. Historien om hjulene rullende.Diapers vil også blive erstattet fra generation til generation. Som for hvad skal du bruge babyen senere. Så bleen fra nu af til at skabe en generation senere.


 

Moderne bleer har generelt tre hovedkomponenter i form af struktur. Et overfladebelægning. En absorberende kerne og en understøtning.


baby diaper

Overfladebelægning. Inklusive overfladen af ​​non-woven.Anti-side i overensstemmelse med vandklud. Den vigtigste del af denne del er at forbedre graden af ​​åndedrætsevne i bleen.Så at kroppens fugt og varme udledes kan udledes i tid.

Absorberende kerne.Inklusive træmasse, polymermaterialer, afledningslaget, vådpappersammensætning. Dette lag anvendes hovedsageligt til hurtigt at absorbere. Dispergere og opbevar urin. Det interne materiale bestemmer direkte mængden af ​​vandabsorption. Dette lag er et overblik over kvaliteten af ​​bleer.

 

Vær opmærksom på vores nyheder og viden. Opdatering !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd

Se venligst de produktrelaterede links:


High Absorption Biodegradable Disposable Newborn Cloth bleer

2_副本.png