Hvordan bruger du Bilspray Paint?

- Nov 20, 2018-

Sprøjtemaling er en billig måde at male en bil på. Rengør og sand overfladen af bilen for at skabe en jævn base, hvorpå primeren skal påføres. Påfør flere primercoats og topcoats for at opnå en kvalitets finish. Selvom sprøjtemaling er en bekvem og effektiv mulighed for at male en bil, er det vigtigt at bruge det sikkert. Spray altid maling i et godt ventileret område og brug en maske og beskyttelsesbriller.

1.Vælg et lækkert og godt ventileret sted for at bruge sprøjtebeholderne. Aerosoler fungerer bedst i varme, tørre og beskyttede forhold. Arbejd inden i en godt ventileret garage, hvis det er koldt og fugtigt udenfor. Undgå fugtighed, hvis det er muligt, da det gør det sværere for malingen at tørre.

Sørg for, at din bil væk fra noget, du ikke ønsker at male på.

Brug sikkerhedsbriller og en støvmaske til at beskytte dig mod maling og støv.

 

图片1

图片2

TOPONE mærke Overlegen bilspray maling :

1. Naturligt tørgummi belægningsmiddel ved at sprøjte skifte bil farve.

2.Antifouling, vandtæt, slidstyrke og korrosionsbestandighed.

3. Let konstruktion, god tekstur og stærk fleksibilitet.

4. Kan afskales når som helst, hvis det ikke længere er nødvendigt.

5.Super miljøbeskyttelse.

 

图片3


2. Ryst malerkassen i mindst 3 minutter. Pigmenterne i maling adskilles over tid, så du skal ryste kanen kraftigt for at kombinere dem igen. Hvis du allerede har rystet og brugt dåsen inden for de sidste 12 timer, skal du kun ryste dåsen i 1 minut.


图片4


3. Prøv malingen på et ekstra stykke pap. Hold dåsen ca. 25 centimeter væk fra kortet og sprøjt malingen. Kontrollér kortet for at sikre, at malingen har sprøjtet jævnt. Hvis det er ujævn, ryst dåsen i nogle få minutter.

En testspray giver dig mulighed for at eksperimentere med, hvor meget tryk du skal bruge på sprøjteknappen.

 

图片5


4. Spray malingen på bilen ved hjælp af vandrette streger. Hold dåsen så den er parallel med bilens overflade og omkring 25 centimeter (9,8 in) væk fra bilen. Skub spraytasten ned og spray maling over bilen ved hjælp af lige frem og tilbage slag. Pas på at holde dåsen parallelt med bilen, når du bevæger din arm over området. Fortsæt med at sprøjte, indtil området har en let jævn frakke.

Prøv at flytte dåsen med en ensartet hastighed.

Flyt din arm over hele området med en ensartet hastighed for at opnå en jævn frakke.

 

图片6


5. Anvend mindst 2 lag maling med en 10 minutters pause mellem frakker. Anvendelse af flere lag af malinger giver en jævn overflade til bilen. Vent 10 minutter før påføring af den næste frakke. Malingen skal stadig være lidt klæbrig, det hjælper den næste frakke til at holde fast og blande sig i det forrige lag.

Hvis overfladen stadig ser flot ud efter 2 frakker, skal der påføres et andet lag efter 10 minutter.

Vent 30 minutter, før malingen tørrer, før du anvender den klare maling.

 

图片7


6. Sprøjt et lag klar maling over området ved hjælp af en vandret bevægelse. Skub sprøjteknappen og flyt kanen langs området i en jævn bevægelse over overfladen, du allerede har malet. Dette vil bidrage til at beskytte maling fra UV stråler i solen. Lad dette frakke tørre i 24 timer, før du bruger bilen.

 

Vær opmærksom på vores viden. Opdatering !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd