Hvordan korrekt placerer kakerlak agn i køkkenet og i lobbyen?

- Jan 06, 2018-

Cockroach needle

 

(1) køkkenhjørnehjørne eller mellemrum. Og kontroller om der er spor af kakerlakkontaminering. Hvis der er spor, skal du rydde op i hjørnet af spalten, punktet for plast agn.

(2) køkkenskabe hjørne stilling og kakerlak huller. Kontroller om der er kakerlakker indenfor og udenfor kålforureningssporerne. Hvis rengør frysere og rundt og peg plastikbeten.

(3) Ved siden af ​​køkkenet gaskomfuret. Og kogekoger madlavning fedtet sted mest tiltrækker kakerlakker. Kontroller den fedtede ren og peg limen på køkkenet agn.

(4) køkkenhyttehjørne.Krokakker angrebne altid i nogle sider og hjørne steder. Tjek nogle mørke og sjældne hjørner efter rengøring af plastbetegnelse.

(5) under køkkenskabets hjørne. Kontroller skabet under lommelygten. Hvis der er en kakerlak, et stort antal vandspray, et lille antal plast agn i begge ender.


Cockroach needle


(6) Lobbyvæg eller hjørne. Kontroller hjørnet og vinduet rundt. Der er også spor af kakerlakkontaminering. Hvis i hjørnet og omkring it.Point plast agn.

(7) Lobby Tv kabinet hjørne. Kontroller fjernsynsskabet inde og ude. Hvis kakerlakker. Åbn den rene. Og peg derefter på plastbeten.

(8) Under sofaen i hallen. Kontroller sofaen under lommelygten. Hvis der er en kakerlak. Et stort antal vandspray. Et lille antal pletter i det omgivende gummi erbium.

(9) Sofabordets sal, bevægelige genstande, fjern støv. Og tjek rundt. Hvis der er en kakerlak. En efter en for at rense plastbeten.

(10) Lobbyaffald, rengør skraldespanden hver dag. Kontroller den indre clearance. Hvis kakerlakken, bedes du i bunden af ​​medial eller top eller lateral kant. Og peg plastikbeten.

 

Cockroach needle

Vær opmærksom på vores viden. Opdatering !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd


Se venligst de produktrelaterede links:


Effektiv tysk kakerlak Killer Gel agn

p.jpg