Sådan forhindrer du muslinger?

- Jul 17, 2018-

Flåter er almindeligvis kendt som græsklæbende frø, der tilhører familien acari og acaroidea. Det er også opdelt i krydsfamilien, den bløde tick familie og NNA tick familien. 104 arter af Ixoder og 13 arter af bløde flåter er blevet registreret i Kina. Flåter er ofte indgivet i husdyr og andre dyrehud. Flåterne i marken er for det meste sovende i bakker, bakker, græs, planter eller bjergjord.


u=2296953156,1657312730&fm=27&gp=0.jpg

Skaderne af flåter er hovedsageligt i to aspekter.

Direkte skade

På den ene side, som en direkte årsag til patogenet, optræder hudskader og kløe på krydsbidsted, og endda forekommer der alvorlige allergiske reaktioner.

Medier og lagringsværter

På den anden side er ticks vektorer og lagringsværter af nogle zoonoser. Som et biologisk medium kan 83 virus, 15 slags bakterier, 17 spiraler, 32 protozoer og chlamydia, mycoplasma og Rickettsia overføres.

Tick bid selv er normalt ikke for farligt, men dens spredte sygdomme er ofte mere farlige og nogle gange endda dødelige. Tick bårne sygdomme er hovedsageligt feber forbundet med thrombocytopeni syndrom, granulocytopeni, skov encephalitis, lymfeber, hæmoragisk feber og så videre. Disse sygdomme kan forårsage alvorlige konsekvenser, hvis de ikke diagnosticeres og behandles i tide.


下载.jpg

Sådan forhindrer du muslinger?

Prøv at undgå at blive i seng i lange perioder i de vigtigste levesteder som græs og skov. Hvis du ønsker at komme ind i sådanne områder, bør du være mere opmærksom på personlig beskyttelse, bære langærmet tøj, stram dine bukseben og ærmer.


timg.jpg

 

Når du kommer hjem, bader og ændrer dit tøj og tjekker deres krop og tøj omhyggeligt for at se, om flåter er blevet stubbet eller klatret op. Desuden kan TOPONE-mærket insekticid spray sprøjtes for at eliminere flåterne i husdyrliste og husdyrbrug.

 

微信图片_20180509115445.png 

Anti-myg brug insekticid aerosoler. At vælge den rigtige art!

Professionelle erindrer om, at organiske opløsningsmidler i sprøjteinsprøjtemidler er brandfarlige og eksplosive kemikalier. Og at trykket inde i tanken er under pres. Borgerne bør ikke forsømme deres sikkerhed ved opbevaring og brug af pesticider for at undgå ulykker. Derudover skal køb af insekticid aerosol også målrettes. Tag et kig på hjemmet, hvilke insekter. Gå til "symptomatisk" for at købe. Ønsker at dræbe myg, fluer, kakerlakker, myrer lopper, bugs, etc.To købe er "at dræbe insekter aerosol."

 

Vær opmærksom på vores viden. Opdatering !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd