Hvordan hjemmelavede organiske pesticider?

- Mar 09, 2019-

Hjemmelavet økologisk pesticid: I denne video vil jeg vise dig hvordan man laver hjemmelavet økologisk pesticid. Dette vil være en video om naturlig bugafvisende middel til planter eller hvordan man laver økologisk pesticid hjemme. Hemmemad pesticid eller hjemmelavet insektmiddel. Min næste video bliver om hvordan man laver organisk gødning

 

0


Anti-myg brug insekticid aerosoler. At vælge den rigtige art!

Professionelle erindrer om, at organiske opløsningsmidler i sprøjteinsprøjtemidler er brandfarlige og eksplosive kemikalier. Og at trykket inde i tanken er under pres. Borgere bør ikke forsømme deres sikkerhed ved opbevaring og brug af pesticider for at undgå ulykker. Derudover skal køb af insekticid aerosol også målrettes. Tag et kig på hjemmet, hvilke insekter. Gå til "symptomatisk" for at købe. Ønsker at dræbe myg, fluer, kakerlakker, myrer lopper, bugs, etc.To købe er "at dræbe insekter aerosol."

 

1

3

4

 

TOPONE insekticid spray.Kill effekt er good.Easy at carry.So på forbrugere.Det er blevet det første valg for mange familier insekticid.

 

Hurtig:

Nr. 1: Vaser og hydroponics skal grundigt vandskiftes mindst en gang om ugen for at rengøre airconditionbrøndene og pottebrøndene grundigt.

Nr .: 2: Kontroller gulvafløbet i badeværelset og køkkenet hver uge eller udskift sikkerhedsgulvafløbet med anti-sivefunktion for at holde gulvet drænet fri for vand.

Nr. 3: Ikke almindeligt brugt før huset gryder potter skal ryddes eller på hovedet for at forhindre akkumulering af vand.

 

Vær opmærksom på vores viden. Opdatering !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd