Sådan rengør du drømmehvid skjorte?

- Jan 24, 2018-

Nr. 1: Rens hvide og hvide sokker

Stædige pletter på hvide tøj er vanskelige at udrydde. Denne gang til at tage en citron skive kogt vand i vandet efter blødgøring af hvidt tøj. Ca. 15 minutter efter rengøring.


u=1271189488,2946919265&fm=27&gp=0.jpg

Nr. 2: Rengøring tøj lugt

Lejlighedsvis på grund af tørring tøj tørring. Der vil være ubehagelig sved sur smag, tag hvid eddike og vand blandet, gennemblødt i smagfuldt tøj i cirka fem minutter. Og så tøj i luften for at tørre det.


timg (2).jpg

Nr. 3: Rens tøj og maling

 

Gnid på tøjet for at male hvordan man gør? Metoden er at anvende den kølige olie til det område, hvor malingen sidder fast. Fordi indholdet indeholdt i den kølige olie opløse malingen og derefter skylle den ren. Hvis det er farvet med vandopløselig maling (såsom vandopløselig maling, latexmaling) og hjemmeindvendig maling, skal du straks vaskes med vand. Hvis nylonmaterialet var farvet med maling. Det kan smøres med garn. Og derefter dyppet i vaskemiddel.


timg (4).jpg

 

Rens farvede tøj

 

Tilsæt varmt vand til vaskemaskinen. Start vaskemaskinen til skylning. Tilsæt 84 desinfektionsmiddel og tilsæt ca. en tredjedel flaske desinfektionsmiddel til halvcylindervand, opløs og fortyn, læg tøjet på, dæksel låget, skyll det i ca. 25 minutter, efter 25 minutter. Fjern tøjet, tøj tørt, farven tilbage til den oprindelige.

 

Hvis du vil undgå, tøjene ikke falmer. Du har lige købt en ny kjole. Du skal lægge noget salt i vandet (en spand vand), skyll straks efter skylning med vand. Må ikke suge for længe! Endelig, ikke i solen eksponering. Solen vil gøre farvestoffet denatureret oh. Skal placeres på et køligt og ventileret sted for at tørre.

 

Nr. 4: Håndter tøjet på pennen

 

Hæld først alkoholen på springpenet ridser på tøjet. Hver ridser skal være jævnt dækket med alkohol, alkohol til at bruge koncentrationen på mindst 75% af den medicinske alkohol. Sæt tøjet ned på alkoholsiden opad. For ikke at berøre den anden side af tøjet, eller pen eller kuglepen kan farverne farves andre dele af tøjet. Med en almindelig håndvask. Klar for det meste af bassinet med vand. Så hældte de to flasker blegemiddel i vandet. Sørg for at være fuld af to hætter Caixing. Tag med til at gøre blanding. Tilføj derefter et lille tøjark . Dette beløb du kan mestre. Efter lidt agitation, så vaskemiddelet kan opløses helt i vand. Nu tøjede tøjet i vand. Tiden er tyve minutter. Tiden er op, rengøring tøj, ingen mærke overhovedet!


timg (3).jpg

p.jpg

Vaskeklude er innovative vasketøjsprodukter, der gør det muligt at vaske produkterne på plader og lette, mens de er lette at transportere. Vaskeplader med nano-teknologi og ultra-koncentreret teknologi giver større renhed end almindelige vaskeprodukter. Og i både varmt og koldt vand vil smelt straks, ikke-fosfor, ikke-toksiske, ikke-fluorescerende brighteners.It kan trænge ind i en lang række tøj fibre bryde stædige pletter.

 

Og så videre. Hvis du vil vide mere om, hvordan du vasker de beskidte tøj, er du velkommen til at kontakte os.

 

Vær opmærksom på vores viden. Opdatering !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd