Hvordan vælger man effektive og sikre insektafvisende produkter? --- TOPONE viden

- Dec 02, 2017-

Hvordan vælger vi at håndtere de forskellige typer af insektmiddel på markedet? Nedenfor vil vi introducere flere typer af insektafvisende produkter, der er meget udbredt og den daglige brug af insektmiddel og tabu til din reference.

 

Traditionelle sorte mygsspoler


photobank (54)_副本.jpg

Traditionelle sorte mygsspoler er for det meste aktive ingredienser i forskellige pyrethrum insekticider, på grund af de relativt lave omkostninger, har brugt en relativt bred vifte.Så afvisende effekt er bedre.

 

Mosquito repellent creme


驱蚊膏主图02_副本.jpg

 

Mosquito repellent creme er lavet af naturligt plante æterisk olie formel.Skin care både insect repellent effekt.Du indeholder ikke noget pesticid insekticid effektivt forhindre og lindre mygbid, varmt og andet hud ubehag, hud cool og behagelig, afstød myg, gå ud, væsentlige rejsevarer.

 

Mosquito repellent armbånd


timg_副本.jpg

Mosquito repellent armbånd er mere populære myggebestemmende produkter i de seneste år, den aktive ingrediens er citronella æterisk olie. Men hævdet at være 100% naturlige, "kemisk-fri" myg armbånd udsat for et stort antal nyheder mere eller mindre indeholder pyrethrins afvisende stoffer. Endnu mere bekymrende er, at det nuværende netværk af noget myggebestandigt armbånds produktsammensætning ikke er klart, og ingen myggebestandige armbåndsleverandører får det nødvendige pesticidregistreringscertifikat, de specifikke typer af disse armbånd afvisende. Specifikt indhold er vanskeligt at kontrollere, langsigtet brug af sådanne produkter er svært at garantere sikkerheden.

 

Mosquito repellent software


timg (1)_副本.jpg


Mosquito repellent software er software, der bruger lydbølger til at afvise myg, der kan installeres i en computer eller en mobiltelefon. Men hidtil har videnskabelige eksperimenter undladt at bevise eksistensen af ​​"ultrasonisk afstødende" -princippet. Derfor er effektiviteten af ​​sådan software Der er ikke noget videnskabeligt grundlag for at understøtte. På den anden side kan langvarig højdosis ultralyd skade menneskerceller. Derfor anbefales det ikke at anvende sådanne uvidenskabelige metoder til at afvise myg.

 

Hvordan går man til supermarkedet for at købe afstødende produkter korrekt?

 

a_副本.jpg

 

Når du køber mygsspoler, skal du være opmærksom på produktets emballage, om der er to tegn: Den første er "produktionstilladelse" udstedt af NDRC. Den anden er "Pesticid Registration Certificate" udstedt af Ministeriet for Landbrugs Drug Examination. De to tilladelser fuldfører standardiserede produkter. Samtidig skal pakningen også mærkes med navn og indhold af afstødende aktive ingredienser. For at undgå tre ikke-produkter.


Har du lært det?


Vær opmærksom på vores viden. Opdatering !!!

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd