Hvor længe er det rigtigt for bleerne at ændre sig?

- Apr 10, 2018-

Baby bleer er engangs, og den har god ventilation og hygroskopicitet, som er en praktisk og hjælpsom assistent til unge mødre. På grund af vandbarrieren uden for bløders plastfilm er luftpermeabiliteten af bleer også stærkt begrænset. For at forhindre bakteriel opdræt ændrer mødre ofte deres bleer til nyfødte. Hvor ofte skal de ændres for at forhindre bakteriel vækst?


29658102250898284_副本.jpg 

Hvor ofte ændrer babyens ble?

Efter barnets afføring skal erstatte bleen straks, og urinen kan ændres i 2 - 3 timer. Så længe det konstateres, at blærens urin har 2-3 gange, skal den udskiftes. Det foreslås, at før hver fodring, efter fodring, efter afføringen, inden vi sover og vågner op, skal vi bedømme om bleen skal udskiftes. Hver gang din baby græder, skal du være opmærksom på, om bleen skal udskiftes.


12+1纸尿裤  详情2mm(_副本.jpg

Ændre tid på papirbleer i forskellige aldre.

1.Neonatal periode: fordi blæren ikke er fuldt udviklet, kan urinen ikke opbevares i kroppen i lang tid, så antallet af bleer vil blive ændret meget, de generelle 2 timer at ændre sig, 24 timer ændre nummeret af bleer kan nå 10 gange, hver gang før og efter mælken, børens afføring, før sove skal ændre bleer.

2.I spædbørn og småbørn kan den ændres 3 timer om dagen. Når den er større, kan den ændres 4-6 timer, og den kan ændres to gange om natten eller en gang om natten.


058d429e6193f6e3c993b5226cac594_副本.jpg

  

Så hvad er det bedre for mor at vælge en ble?


1_副本.png 

 

Topone baby tøj bleer er et produkt af høj kvalitet, der vedtager international teknologi i sin produktion. Produktionen er arrangeret i lukkede og støvfrie planter, og vedligeholdelsen af bleer er derfor miljøvenlig og sikker til brug for børn. Bleerne har mange funktioner som:

1. Superabsorberende lag.

2. Blåt ADL-lag.

3. Genanvendeligt magisk tape.

4. 360 ° lækage-vagt struktur.

5. Vådindikator.


2_副本.png

IMG_0700_副本.jpg

 

Vær opmærksom på vores viden. Opdatering !!!

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd