Hvordan har babyen bleen ingen urin? Det viser sig, at mødre har ignoreret disse punkter!

- Jun 13, 2018-

I færd med at bære bleer. Mange mødre vil støde på et problem, det er baby bleer lække urin. Lækage urin er det problemet med bleer? Normalt anvendes bleer korrekt uden lækage, hvilket sandsynligvis er den forkerte måde at bruge den på. Du kan se, om lækagen skyldes følgende årsager.

 

微信图片_20180612163437.jpg 

1.Skjulet er forkert

Iført bleer kan virke simpelt, men hvis de ikke er standardiseret korrekt, vil de let lække urin. Der er flere punkter i kjole, der har brug for særlig opmærksomhed:


For at forhindre lækage skal du forbedre babyens bagside af bleen og derefter trække bleierne i benene op til navlen, så det ikke dækker navlen, og hvis bleerne ikke bærer forkert urin, lækage vil ikke forurener babyens navle.

Fold siderne af abdominal bleer til indersiden eller udvendig for at forhindre slibning af babyens navle. Stick de magiske klistermærker på begge sider. Denne måde kan forhindre urinlækage mere effektivt. Taljen er løs og stram, så en finger kan sættes i standarden.

 

微信图片_20180612163836.jpg 


2.Unsuperbar størrelse

Valget af bleen, se på vægten. For stor model er let at lække urin, for lille model vil forårsage reinfiltrering, fordi urin er mere end udholdenhed af urinbukser, og de stramme urinbukser vil beskadige barnets sarte hud.


3. Se om bleerne er mættede

 

Baby urinvolumen er forholdsvis stor, eller har længere tid, vil føre til mætning af urinbukser. På dette tidspunkt er absorptionseffekten af urinbukser relativt dårlig, tilbøjelig til lækage af urin. Derfor er vi nødt til at ændre urinbuksen i tide, forhindre lækage af urin og holde væk fra røde farts.

 

微信图片_20180612164110.jpg 

 

Vær opmærksom på vores viden. Opdatering !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd