Hvordan afstødte kineserne mygger i oldtiden? --- TOPONE viden

- Dec 13, 2017-

Ifølge et generelt accepteret syn i den akademiske verden har menneskets historie eksisteret i millioner af år. Huaxia-civilisationen som verdens ældste civilisation, omkring 4 700 års historie. Myggen er klart meget tidligere end mennesker vises. Og de tidligste myg kan dateres tilbage i hundredvis af millioner af år. Så i de gamle tider, da der ikke var nogen moderne myggafstødende. Hvordan har kineserne afstødt myg i oldtiden?


图片1_副本.png

Krigen mellem mennesker og myg har ikke stoppet, og nu har vi alle slags myggebestandige og anti-myg våben. Såsom insekticid spray, elektrisk mosquito mat, elektrisk myggen varmeapparat, anti-myg armbånd og så videre. Dernæst beskriver denne artikel flere metoder for antikke afstødningsmidler.


Myggenet for at undgå myg i oldtiden.

Myggenet i Kina har en meget lang historie. Myggenet fokuserer på forsvar. Hverken adelen eller de fattige mellembønder har altid været det absolutte våben mod myg i det antikke Kina. Traditionen med mosquito repellent brug er blevet arvet af kineserne hidtil.

图片2_副本.png


Mosquito repellent lampe

Anti-myggen lamper, der dræber myg har dukket op i det gamle Kina. Lampens krop er ligesom en kalebassand.Og lampens side er forsynet med et lille vindue som en klok mund. Når lampens vridning er tændt. Luftstrømmen flyder hurtigt igennem det lille vindue på klokmunden og myggen vil blive udsat for varmestrømssugningen i lampen for at opnå formålet med at fjerne myg.

图片3_副本.png


Hæng poser

Hængende posen er et af de vaner i det antikke kinesiske folk. Mange traditionelle kinesiske medicin har effekten af ​​insektafvisende midler. Som blade, lilla, mynte osv. De gamle gør disse urter lavet i poser, der hænger på kroppen.

图片4_副本.png

Ud over de ovennævnte tre metoder. De gamle bruger også insektafvisende græs, mygcylinder og andre metoder til at afvise myg. De gamle afviser mosquito hovedsagelig ved naturlige metoder. Sundheden gør ikke ondt i kroppen. Inspireret af den gamle afstødningsmetode. TOPONE brandafvisende produkter ved hjælp af rene naturlige ekstrakter. Fra gamle urtemedier. Retstødende gør ikke ondt i kroppen.


图片5_副本.png

Vær opmærksom på vores nyheder og viden. Opdatering !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., LtdSe venligst de produktrelaterede links:


Topone Professionel Kakerlak Afvisende Insekticid Spray


图片6_副本.png


Topone Effektiv Electric Mosquito Control Killer Mat


图片7_副本.png


Plant Fiber Herbal Mosquito og Insect Repellent Røgelse Coils


图片8_副本.png