Er du stadig misforståelse at insektgiftspray er giftige?---TOPONE viden

- Dec 19, 2017-

I øjeblikket insektgiftspray stående i de fleste husholdninger er hygiejnisk insektgiftspray. Og hygiejnisk insektgiftspray er en klasse af pesticider.

Du misforstår, typen af pesticider er en form for pesticider, der er giftige og skadelige for kroppen? Er det ikke godt for helbredet? Så nægte at bruge det?


u=4123710997,697149547&fm=27&gp=0_副本.jpg 

I virkeligheden, er du forkert! Det er virkelig giftige. Men det har et niveau af toksicitet. Sådan Se toksiciteten af sundhed insekticider det?

Ifølge "Pesticid forordninger" Ordinance.Health bør insekticid produkter mærkes på etiketten af produkt toksicitet niveau. På nuværende tidspunkt. Kinas direkte brug af pesticider registrerede toksicitet er lav toksicitet eller mikro-toksicitet. Så du kan købe produktet, observere, om produktet angiver produkt toksicitet niveau. Efter korrekt og rimelig anvendelse af generelle instrukser vil ikke fare for sundhedstilstanden.


Insecticide spray


Anti-myg bruge insektbekæmpelsesmidler aerosoler. At vælge den rigtige arter!

Fagfolk minde at organiske opløsningsmidler i spray insekticider er brandfarlige og eksplosive kemikalier. Og at trykket inde i tanken er visse pres. Borgerne bør ikke forsømme deres sikkerhed når lagring og brug af pesticider til at undgå ulykker. Køb af insektbekæmpelsesmidler aerosol skal desuden også være målrettet. Tag et kig på hjemmet hvad bugs. Gå til "symptomatisk" til at købe. Ønsker at dræbe myg, fluer, kakerlakker, myrer lopper, fejl, osv. Du kan købe er "at dræbe insekter aerosol."

 

Insecticide spray

             Insecticide spray

TOPONE insektgiftspray. Kill effekten er god. Let at bære. Så på forbrugerne. Det er blevet det første valg for mange familier insekticid.

Insecticide spray

Insecticide spray

Lynhurtig:

Nr.1: Hjem vaser og hydroponics bør grundigt vand-ændret mindst en gang om ugen at rengøre aircondition bakker og pot bakker.

No: 2: kontrollere gulvafløb i badeværelse og køkken hver uge eller erstatte sikkerhed gulvafløb med anti-nedsivning funktion at holde den fri for vand gulvafløb.

Nr.3: Gør ikke almindeligt anvendt før huset gryder gryder bør ryddes eller op og ned for at forhindre ophobning af vand.

 

Venligst være opmærksom på vores viden. Opdatering!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd

Henvises til produkt relaterede links: 


OEM naturlig udendørs flue Repellent Spray


photobank (22)_副本.jpg