Elektrisk myggenmåtte kan genbruges i denne metode. Vidste du?

- Dec 09, 2017-


I vores liv er der en række myggebestandige metoder, hvoraf mange venner vælger en elektrisk mygematta. Denne elektriske myggenmåtte har mange fordele, bekvemmelighed, hygiejne, røgfri, overkommelig. Men mange venner kan bruge elektrisk myggenet én gang direkte smidt væk. Derefter kan vennen genbruges elektrisk mygemåtte.

  Del 1

Først og fremmest skal du forberede en lysere og elektrisk mygemåtte, der er blevet brugt en gang.


微信图片_20171115163243_副本.png


Først sættes den brugte muskitemåtte en gang i gang (muskler flere steder for at øge dosen). Sæt begge ender af fingrene hårdt på at rubinere blødt, særlig opmærksomhed. Endene skal også ælte indtil Point outpaper-niveauet.


For det andet, brug en lighter til at antænde den fra den ene ende. Prøv at gøre ilden brænder større.


For det tredje, indtil ca. 70% af hele stykket elektrisk mygemåtte kommer i kontakt med flammerne. Ilden vil blive blæst ud (bare læg den åbne flamme) .Indo rummet med røg fra den elektriske mygemåtte sat ud, placeret På et sikkert sted lukkede vinduet. Folk går ud.


F ourth, ind i lokalet efter tre minutter. Åbn vinduet et par minutter ind i ventilationen kan være. Effekten er fremragende!

Del 2

Først og fremmest skal du forberede elektriske myggenvarmeanlæg, brugte elektriske mygsspoler, vandhaner, papirhåndklæder, toiletvand.


1.Find et stykke brugt elektrisk mygvarmer, tørre overfladen med en væv tørre ren Spare.Since brugt mygepolier opvarmet.Den indre mygdroppe flygtige næsten rest på overfladen af ​​nogle små pletter.Så længe som tørre med en vævsbane fjernes.Vask ren elektrisk myggenvarmer reserve.


微信图片_20171115145647_副本.jpg

2.Pick den rene elektriske myggenmåtte op til at rengøre i vand. Sæt 90% af vandet inde. Læg noget vand i det. Klem 90% af vandet inde. Lag 10% fugt i den elektriske mygmåtte indeni.


微信图片_20171115145436_副本_副本.jpg

3. Den elektriske myggenvarmer stikket i strømmen, den forberedte elektriske myggenet i varmeren. Den forberedte elektrisk myggenet i opvarmningsgasen i et par minutter. Myggen i dette miljø kan ikke overleve. For at opnå rollen som myggebestandighed.


微信图片_20171115145911_副本_副本.jpg

 

Den gentagne brug af elektrisk mygemåtte bevaret. Som forberedelse til det næste, følg de 1-3 trin for at fortsætte. Så længe den elektriske mygmåtte ikke er beskadiget. Vi kan følge ovennævnte metode for at genbruge elektrisk myggenmåtte. For at opnå den repellent effekt. At opnå formålet med miljøbeskyttelse og bevarelse.

 

Hvad er brugen af ​​elektrisk myggen bedre?


photobank4_副本.jpg

Hvorfor vælger du TOPONE mærke elektrisk mygemåtte?

TOPONE mærke elektrisk myggenmåtte er sikker og ren, brugen af ​​god effekt, nem at bruge.


QQ图片20170329155550_副本.jpg


Så har du lært det?

Vær opmærksom på vores viden. Opdatering !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd

Se venligst de produktrelaterede links:

Miljøvenlig Fredelig Sleep Elektrisk Mosquito Repeller Killer Mats


photobank (40)_副本.jpg