Baby bleer bør udskiftes i tide, hvis babyen bærer for længe for barnet har 5 skader.

- May 16, 2018-

Der er mange påstande om, at brugen af bleer vil forårsage alle slags skader på babyer. Mange mødre er bekymrede. Faktisk, så længe bleer anvendes korrekt, er der ingen grund til at bekymre sig for meget. De 5 problemer, der ofte opstår i bleer, skyldes alle forkert brug. Er disse mødre misforstået?

 

Nr. 1: Blæseudslæt


微信图片_20180515175441.jpg 

 

Bleer udskiftes ikke hurtigt, og urinrest forårsager babyens skinker at blive tortureret, ikke i stand til at holde tørt og forårsage blæseudslæt. Det foreslås, at mødre vælger tynde og tykke stilarter i forhold til sæsonbetingede klimaforhold. De bør også være opmærksomme på størrelsen af bleer og ikke at pakke dem for tæt.

 

Nr. 2: Forlængelse af toiletens træningstid

 

微信图片_20180515175447.jpg 


Tidligere bleer er ikke behagelige at bære, hvilket påvirker udviklingen af toilettetræning. Men nu er der produkter specielt designet til børns toilet træning, som f.eks. Bukser til bukser, slacks, talje slynger og så videre.

 

Nr.3: Skinnets skind er beskadiget

 

微信图片_20180515175452.jpg 


Den rationelle brug af bleer vil ikke beskadige babyens hud, fordi kvaliteten af blødningens overflade er blød, hovedsagelig med essensen af hudpleje, kan danne et lag af beskyttende film, vil ikke påvirke helbredet af babyens hud. Men hvis bleen går igennem en lang tid, vil babyens hofte temperatur øges, tage kroppens fugt væk, og babyens hud er meget delikat, gentagen friktion rynker let huden.

 

Nr. 4: Navlestrengs betændelse

 

微信图片_20180515175456.jpg 


Bleerne sidder fast i babyens talje. Hvis navlestrengen fra den nyfødte ikke kaster, vil barnet have friktion med bleen, når barnet har handlingen. Det kan let gøre huden slid og problemerne med betændelse og blødning vises. For at undgå denne slags problem kan moderen bryde bleedelen tæt på barnets navlestreng og vende sig ud efter at have bleget bløderne til barnet, så længe bleen ikke kommer i kontakt og gnider babyens navle, vil det ikke være et problem.

 

Nr. 5: O-type benet


微信图片_20180515175500_副本.jpg


Der er mange grunde til O-benet, primært fordi calciummangel i babylegemet ikke er relateret til brugen af bleer. Men hvis babyens bleer ikke ændres i tide, jo længere tid er, jo mere urin svulmer til venstre og højre side af bleerne. Barnets ben udvides ikke udefra. Jo længere tid vil få babyen til at føle den udadvendte udvidelse af de indre lår, som ikke kun påvirker gangen, men også ikke befordrer udviklingen af knoglerne.


Opdater viden hver uge. Vær opmærksom på hjemmesiden information.

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd