En række antiperspirante metoder. Vælg den metode, der passer dig.

- Feb 03, 2018-

En række antiperspirante metoder:

1.Excessiv kropsvedtendens. Vær særlig opmærksom på rettidig udskiftning af svedtøj. Og varmt vandbad for at holde huden tør.


QQ截图20180202165352_副本.png


2. Vask omhyggeligt vaskevaske tøj. Sommeren er meget varm. Ofte tage et bad er mere effektiv og praktisk antiperspirant metode. Bemærk at bruge varmt vand vaske, så vask vil føle hele kroppen kold. Hvis du vasker med koldt vand og vil føre til, at porerne krymper. Men efter brusebadet føler sig mere varmt. Efter badning tøj skal straks vaskes ud. For at undgå sved for at stimulere huden.


QQ截图20180202165632_副本.png


3. Brug antiperspirant eller antiperspirant. Mere sved om sommeren. Du kan bruge et lille område eller antiperspirant. Ikke et stort område af kroppens smear. Antiperspirant kan sprøjtes på stedet for sved. For at reducere sved sekretion. Du kan effektivt deodorant. Vælg antiperspirantprodukter. Vi bør være opmærksomme på at vælge mellem de regelmæssige producenter og kvalificeret batch nummer af produkter. Før brug skal være i overarmsforsøg. Såsom ingen erythem, kløe og andre symptomer kan sikres. Fordi nogle antiperspiranter på hudirritation kan føre til allergier. Desuden kan det beskadigede område af huden ikke anvende antiperspirantprodukter.


4.jpg


I & ADMIRED krop dug seks hovedkarakteristika:

1. Fragrance elegant. Fragrant og behagelig. At gøre folk opdateret.

2. Sikker og ikke-stimulerende. Påvirker ikke den normale funktion af svedkirtler, der passer til alle former for fysiske populationer.

3. Antiperspirant fjernelse, forsigtigt spray, effektiv inden for et minut, lugt fjernelse.

4. Duft, mindre dosering og lang varighed, duftens duft kan opretholdes hele dagen, det er forfriskende.

5. Aroma elegant, førsteklasses smag, så du har allure.

6. Når som helst, hvor som helst at bruge, mini design bærbar, let at sprøjte, enkel og praktisk.


photobank.jpg


Vær opmærksom på vores viden. Opdatering !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd