Roach Gel Repellent

Roach Gel Repellent

Kakerlakdræbende gel Det er et nyt kakerlakdræbende produkt med høj effektivitet. Særlig formel til lille roach, når rosen spiser den og dør i reden, og så spiser de andre kroppen og dør. Q 1. Hvorfor vælge os? a.we blev etableret i 2001. b.we er fremstillingen specialiseret i skadedyr ...
Chat nu

Produktdetaljer

Roach gelafvisende


PCPD.jpg

Denne Bait Gel-sprøjte er lavet af en blanding af tiltrækningsmidler, kolloide stoffer og imidacloprid, der hovedsagelig tilhører mavegift. Med stærk attraktiv kraft fungerer dette produkt gennem kakerlakker foraging og har en transitive killingseffekt.


Placer pesticiderne direkte på det sted, hvor kakerlakken befinder sig og tager aktiviteter, og lad den foder automatisk. Anbring 0,1 g dosis pr. 1 m2 under normal tæthed og øg dosen korrekt, når densiteten er højere.


vvd.jpg

Produktnavn Kakerlakgel
Certifikat SGS
Type Nål
Kapacitet 20ml
Farve Gul
Pakke 60pcs / CTN


PCPDS.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

0.jpg


Ofte stillede spørgsmål


Q: Er du producent?

A: Sikker, vi er fabrikken, god kvalitet og god pris.

Vi er producent specialiseret i skadedyrsbekæmpelse og godkendt af ministeriet for landbrug. Vi kan love produktets kvalitet og tilbyde konkurrencedygtige priser for dig.


Q: Accepterer du OEM?

A: Selvfølgelig vil vi gerne tilbyde OEM service.


Sp .: Kan jeg få prøve gratis?

Vi kan tilbyde gratis prøver, og det vil blive sendt til dig efter modtaget dit kurergebyr.


Q: Er det skadeligt for mennesket?

A: Det er sikkerhed for mennesket, hvis det bruges på den rigtige måde. Brug venligst uden bekymringer.


Q:. Hvad er den mindste ordremængde?

A: Generelt er vores MOQ 800 kartoner. Men hvad mængden du er, vil vi fremstille til dig, men prisen er helt anderledes.

Hot Tags: roach gelafvisende, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, billig, tilpasset, mærker, bulk, lav pris, køb rabat på lager, gratis prøve, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like