Kakerlak Kontrol Gel

Kakerlak Kontrol Gel

Praktisk. Kan udføres når som helst, der passer til din tidsplan. Ingen stress. Du behøver ikke at tømme køkkenet og opbevare det. Ingen grund til at forlade premissen Ingen lugt, ingen plet og ingen røg. Høj ydeevne. Sikrer total eliminering af kakerlakker. Langvarig kontrol af alle typer kakerlakker. Gel Baiting er et ikke-spray system til kakerlak kontrol. Bevist effektiv i tusindvis af boliger, kontorer, restauranter, fabrikker.
Chat nu

Produktdetaljer

Kakerlak kontrol gel


PCPD.jpg


Praktisk. Kan udføres når som helst, der passer til din tidsplan.

Ingen stress. Du behøver ikke at tømme køkkenet og opbevare det.

Ingen grund til at forlade forudsætningen

Ingen lugt, ingen plet og ingen røg.

Høj ydeevne. Sikrer total eliminering af kakerlakker.

Langvarig kontrol af alle typer kakerlakker.

Gel Baiting er et ikke-spray system til kakerlak kontrol.

Bevist effektiv i tusindvis af boliger, kontorer, restauranter, fabrikker.


Nogle fakta du bør vide om tube kakerlak gel gel:

De er nattlige i vane og ses sjældent om dagen. På grund af deres undvigende adfærd og natlige vane, for enhver du ser, kan der være mange flere gemmer sig og multiplicerer i skjulte steder. Hvis man ser kakerlakker om dagen, kan det betyde et eventuelt tegn på alvorlig angreb. Kakkeløsninger kan komme ind på boliger og lejligheder på mange forskellige måder, udefra gennem revner og sprækker, ventilationskanaler, kloakker og afløbsrør. De kan også få adgang via indkøbsposer, kasser mv.


vvd.jpg

Produktnavn Kakerlakgel
Certifikat SGS
Type Nål
Kapacitet 20ml
Farve Gul
Pakke 60pcs / CTN


PCPDS.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

0.jpg


Ofte stillede spørgsmål


Vores fordele:

"Udvikling ifølge kunden; Tankevækkende service; Kundeparamount. "---- Vores mission


A. lover dig høj kvalitet på produktet

Vi er en professionel producent, der specialiserer sig i fremstilling af moth repellent og så videre. For at holde høj kvalitet på produkter bruger vi altid den bedste kvalitet af råmaterialer til at producere vores produkter og strengt overvåge processen med produktion. På grund af vores vedvarende omfang af bedste kvalitet har vores produkter været populære i 10 år blandt kunder, især i Afrika, Asien og så videre.


B. lover dig den bedste pris

Som professionel producent tilbyder vi ikke kun dig den bedste kvalitet, men også den bedste pris. Fordi vi har 10 års erfaring med fremstilling af produkter og vi har et super-professionelt og teknisk arbejdsteam, kan vi godt styre omkostningerne ved vores produkter, arbejdskraftressourcer og så videre. Derfor kan vi tilbyde dig den bedste pris.


C. lover dig den bedste service

Med 6 års erfaring med eksport, kender vores hold godt af processen med international handel, og vi kan give dig den bedste service i udenrigshandelen.

Hot Tags: kakerlak kontrol gel Kina Producenter Leverandører Fabrik Engros Billige Billige tilpassede mærker Bulk Lavpris Køb rabat På lager Gratis prøve fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like